КЛІЄНТАМ. Скупка радіодеталей в Україні здійснюється у пунктах прийому:

м. Київ

НАДАЄМО ПОВНИЙ КОМПЛЕКС ПОСЛУГ, ЩОДО СПИСАННЯ ТА УТИЛІЗАЦІЇ БУДЬ-ЯКОЇ ЕЛЕКТРОНІКИ З БАЛАНСУ ПІДПРИЄСМТВА У СУПРОВОДІ ВСІХ НЕОБХІДНИХ ДОКУМЕНТІВ. Детальну інформацію можна уточнити у наших менеджерів. 

Посилки надсилати через службу “Нова Пошта”:
Київська область с.Княжичі
Нова Пошта склад №1

Мартинюк Руслан +38 096 88-33-199

МИ КУПЛЯЄМО ДОРОГО В КИЄВІ І ПО УКРАЇНІ РАДІОДЕТАЛІ, ЛОМ РАДІОДЕТАЛІВ, СКУПКА РАДІОДЕТАЛІВ. КУПИМО У ФІЗИЧНИХ І ЮРИДИЧНИХ ОСІБ СРІБЛО ТЕХНІЧНЕ, КОНТАКТИ СРІБНІ, ПОСРІБНИЙ ЛОМ, СРІБНІ РОЗ’ЄМИ. КУПУЄМО АКУМУЛЯТОРИ СЦ, СЦС, СЦД, СЦК, СТРУНИ БЛОКІВ МКС, “ОБРІЗ” КОНТАКТІВ БЛОКІВ МКС І “ОБРІЗ” РЕЛЕ ТИПУ РКМ, КОРПУСИ І ІНШЕ ПОКРИТЕ СРІБЛОМ ЗАЛІЗО

Скупка радіодеталей в Україні за справедливою ціною і найзручнішим способом

Отримати гроші за речі, які вже давно припадають пилом, – реально. Повернути собі частину вартості старого радіоприймача чи телевізора без будь-яких зусиль – просто. Ми приймаємо радіодеталі, лом радіодеталей, а також запчастини зі сріблом та акумулятори, каталізатори для автомобіля. І віддаємо за це гроші.

Скупку радіодеталей в Україні здійснюємо за вигідними для клієнтів цінами та пропонуємо співпрацювати різними способами. Вибирайте зручний для вас:

  • пересилка «Новою Поштою»;
  • зустріч із представником у вашому місті;
  • виїзд наших спеціалістів для закупівлі.

Трохи нижче розкажемо, як скористатись кожним способом.

Як розраховуємося за радіодеталі та технічне срібло

Віддаємо гроші готівкою, безготівково чи на електронний гаманець. Вибір способу отримання грошей за товар – за вами. За потреби укладаємо договори та працюємо з юридичними особами, оформлюючи всі відповідні документи.

Невідкладний розрахунок – це наш обов’язок. Цінуємо співпрацю з кожним клієнтом, тому можемо уточнити всі необхідні деталі по телефону або в онлайн-запиті на сайті. Можна також написати на email.

Всі наші контакти актуальні та розміщені на головній сторінці сайту.

Постійно надаємо безкоштовні консультації щодо ціни чи з інших робочих питань. Наша компанія працює по всій території України, а офіс розташований у Києві.

Як встановлюється ціна

Всі розрахунки ведемо прозоро і зрозуміло, бо на кожен прилад чи каталізатор є фіксована ціна. На цьому сайті можна прочитати повний прайс-лист радіодеталей, приладів, каталізаторів із зазначенням їх вартості. Чесна ціна для всіх покупців гарантована! Якщо ви працюєте з нами постійно чи пропонуєте велику партію, – діє приємна бонусна пропозиція.

Як працюємо з посилками «Новою Поштою»

Якщо зручно надіслати посортовані деталі посилкою, – пакуйте, відправляйте «Новою Поштою». Приймемо посилку, проведемо швидкий і точний розрахунок. Надсилаємо гроші у день отримання.

Забираємо посилки о 9 ранку щодня. За всі посилки, що надходять після дев’ятої, – приймаємо і розраховуємось наступного дня. Працюємо виключно з «Новою Поштою».

Приймаємо радіодеталі та запчастини наживо

Якщо у вашому місті є наші представники, – заходьте, спілкуйтесь наживо. Повний перелік міст, де ми приймаємо радіодеталі та прилади, розміщено на нашому сайті. У цьому списку є найбільші міста України – Одеса, Львів, Дніпро, Запоріжжя – та менші обласні центри і просто міста. Ми постійно розширюємо мережу.

У точці приймання експерт миттєво оцінює запропоновані радіодеталі згідно із прайс-листами та експертним висновком.

Виїзд на місце наших спеціалістів для приймання

Спеціалісти можуть виїхати на вказану вами адресу, якщо прилад важкий чи деталей і приладів – багато. Або є потреба віддати для утилізації комп’ютер, що не працює, осцилографи, інші електронні прилади, акумулятори. Розрахунок здійснюється на місці.

Ми пропонуємо скупку радіодеталей в Україні тільки за справедливою ціною. Допоможемо продати непотрібні запчастини і елементи електроніки, автомобілів та отримати гроші, які ви витратите за вашим бажанням. Цінуємо свою репутацію, тому працюємо із кожним нашим клієнтом з першої зустріч стільки, скільки у цьому буде необхідність.

Ми приймаємо радіодеталі, купимо лом радіодеталей, скупка радіодеталей:

МІКРОСХЕМИ

ПЕРЕМИКАЧІ

КАТАЛІЗАТОРИ

ТРАНЗИСТОРИ

ПРИБОРИ

ТУМБЛЕРА

РОЗ'ЄМИ

РЕЛЕ

РАДІОДЕТАЛІ спеціальної апаратури

КОНДЕНСАТОРИ

КНОПКИ

МИ МАЄМО ВЕЛИКИЙ ДОСВІД У ДАНОМУ ВИГЛЯДІ ДІЯЛЬНОСТІ, НАШІ ЕКСПЕРТИ ДОПОМОЖУТЬ ПРОКОНСУЛЬТУЮТЬ ВАС І ДОПОМОЖУТЬ РОЗІБРАТИСЬ У ВАШІЙ СИРОВИНІ І ОТРИМАТИ МАКСИМАЛЬНИЙ ПРИБУТОК ВІД ЙОГО ПРОДАЖУ.
Дізнатися ціни скупку радіодеталей можна в розділі Прайс-лист, де кожен елемент має вартість відповідно до його цінності.

Фірма готова здійснити самовивіз плат, що закуповуються. Наші спеціалісти виконають оцінку вашого комп’ютерного та плат запропонують за нього справедливу ціну. Якщо наші умови вас задовольнять, ми укладемо договір і переведемо ваші гроші у зручний для вас спосіб: готівкою, банківським платежем або електронними грошима. Отримати відповіді на всі питання, що вас цікавлять, про умови скупки різних плат ви можете по телефону у наших менеджерів або через форму зворотного зв’язку на нашому сайті.

Чому працюють з нами зі скупки радіодеталей?

НАША КОМПАНІЯ КУПЛЯЄ:

Скупка конденсаторів

Конденсаторы керамические монолитные в корпусном и бескорпусном исполнении.
Основные марки: КМ3,КМ4,КМ5,КМ6,К10-7,-9,-17,-23,-26,-28,-43,-46,-47,-48.
Конденсаторы керамические монолитные производства стран СЭВ.
Конденсаторы танталовые.
Основные марки: К52-1, К52-2,-5,-7,-9, ЭТО-1,-2 ,ЭТ, ЭТН, К53-1,7,18 и т.д.
Емкостные сборки Б-18, Б-20, проходные фильтры Б-23, линии задержки МЛЗ, Микромодули, ГИС и т.п.

Скупка мікросхем та транзисторів

Мікросхеми та транзистори в круглих, керамічних, планарних, DIP, пластмасових корпусах усіх серій.
Транзистори у круглих, плоских, металевих, пластмасових корпусах, силові транзистори.
Імпортні мікросхеми та транзистори в керамічних, планарних, DIP та круглих корпусах.
Індикатори АЛС (3ЛС) 321,324,333,338, світлодіоди та ін.

Скупка роз’ємів

Рознімання вітчизняного виробництва. Будь-які марки.
Штирки вітчизняних та імпортних роз’ємів із білим або жовтим покриттям контактних частин.
Рознімання імпортного виробництва. Будь-які марки.
Ламіли від плат.
Радіоелектронний брухт.
(Всі неліквіди радіоелектронної промисловості).

Скупка перемикачів, тумблерів, кнопок

ПГ2, ПГ5, ПГ7, ПР1, ПР2, ПП6, ПП8, ПП9, ПП11, МП12, П1М9-1, П1М10-1, П1М11-1, П1М12-1, ПМ2-1, ПкП2-1, ПКН4-1, П2КнТА, ПК1С, ПК1Э, ПК2С, П1Т3-1,П1Т4-1, ПТ9-1, Пт11-1, Пт13-1, Пт23-1, Пт25-1, Пт27-1, Пт8.
Інші перемикачі.

Скупка резисторів

СП51,2,3,4,14,15,16,17,18,20,
21,22,24,37,39,44,СП3-39,СП3-19,37,44.

ПП3-40,41,43,44,45,47.
Потенціометри спеціального призначення. Основні марки: ППМЛ-М, ППМЛ-І, ППМЛ-ІМ, ППМЛ-Ф, ППМФ-М, ППБЛ-В, РПП, ПТП-1, ПТП-2, ПТП-5, ПЛП-1, ПЛП-2.
Реохорди та резистивні елементи у складі самописців серій: КСП-1, КСП-4, КСУ-1, КСД-1, КПУ-1, КПП-1, ККД-1, КП-41 та мостів урівноважених самописних серій: КСМ-1 , КПМ-1.

Скупка реле

РЭС7 РЭС8 РЭС9 РЭС10 РЭС14 РЭС15 РЭС22 РЭС32 РЭС34 РЭС37 РЭС48 РЭС78 РП 3,4,5,7 РПС 3,4,5,7 РПС 11,15,18 РПС20 РПС24 РПС32 РПС34 РПС36 ДП12 РКН РКНМ РКМ-1 РКМ-1Т РКМ-П РЭК43 ТРА ТРВ ТРЛ ТРМ ТРН ТРП ТРТ РТН ТРСМ-1,2 РВМУ-1 РКП Е-506 СК-594 РВ-5А РТС-5 та інші.

Скупка плат

Наша компанія купує материнські плати, плати від ноутбуків, плати від жорстких дисків, плати від периферійних пристроїв та інші плати. Плати повинні бути підготовлені належним чином: видалено вентилятори та радіатори охолодження, знято металеві рамки та екрани, демонтовано трансформатори та великі алюмінієві конденсатори.

Скупка радіодеталей ціна

Радіодеталі спеціальної апаратури, гіроскопи, електромеханічні навігаційні прилади.
Датчики кута повороту, тиску, термопари (ТПП, ТПР), термоопір (ТСП), термодатчики, тензодатчики, датчики тиску.
Провід монтажний у фторопластовій ізоляції (БІФ, МС, МСЕ, РК-50, РК-75). Припій ПСР.
Лампи генераторні ГУ, ГС, ГМІ, клістрони та ін.
Блоки МКС, ШІВ-25, ШІВ-50, ЕМРВ-27, УВПМ-1, Акумулятори СЦС.

Скупка

Плати від усіх пристроїв з будь-якими радіоелементами.
Постійні та змінні резистори та конденсатори у будь-якій кількості та стані.
Все зрізання з плат.

Наша компанія  займається скуповуванням радіодеталей у містах Київ, Бровари, Бориспіль, Рівне, Одеса, Чернігів, Львів, Миколаїв, Черкаси, Чернівці, Дніпро, Харків, Вінниця, Луцьк,Тернопіль, Кіровоград, Запоріжжя, Луганськ, Київська область. З інших міст Ви зможете надіслати нам посилку або бандероль.
Наш експерт прийме її за описом і негайно повідомить Вам її точну вартість.

КОНТАКТИ

 +38096-883-31-99 

E-mail: rys.best@ukr.net

Про нас

Ми купуємо дорого в Києві та по Україні  радіодеталі, лом радіодеталей, скуповування радіодеталів, що містять дорогоцінні метали.

Адреса офісу

г. Киев м.Дарница 
проспект Освободителей, 5